Panama SHB Kotowa - káva 1 kg - Oxalis eshop

Oxalis

Čaj je vedle vody nejrozšířenějším nápojem na světě. Každý den ho pijí lidé ve všech koutech světa.

Panama SHB Kotowa - káva 1 kg

Panama SHB Kotowa - káva 1 kg

Skladem

Kód produktu : 80289

Země původu: Panama

Promytá káva odrůd Caturra,Typica a Bourbon z farmy Kotowa, která leží ve výšce 1700 m na kopcích vulkánu Barú na západě Panamy. Sklízí se pouze zralé třešně, které se pak suší na terasách. Suchá zrna pak zůstávají další nejméně 3 měsíce v dřevěných silech, což umožní rozvinutí plné chutě. Ve vůni i chuti dominuje čokoláda a tmavé lesní ovoce. Káva má jemnou aciditu a krémové tělo.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Promytá káva odrůd Caturra,Typica a Bourbon z farmy Kotowa, která leží ve výšce 1700 m na kopcích vulkánu Barú na západě Panamy. Sklízí se pouze zralé třešně, které se pak suší na terasách. Suchá zrna pak zůstávají další nejméně 3 měsíce v dřevěných silech, což umožní rozvinutí plné chutě. Ve vůni i chuti dominuje čokoláda a tmavé lesní ovoce. Káva má jemnou aciditu a krémové tělo.

Země původu: Panama

Promytá káva odrůd Caturra,Typica a Bourbon z farmy Kotowa, která leží ve výšce 1700 m na kopcích vulkánu Barú na západě Panamy. Sklízí se pouze zralé třešně, které se pak suší na terasách. Suchá zrna pak zůstávají další nejméně 3 měsíce v dřevěných silech, což umožní rozvinutí plné chutě. Ve vůni i chuti dominuje čokoláda a tmavé lesní ovoce. Káva má jemnou aciditu a krémové tělo.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Promytá káva odrůd Caturra,Typica a Bourbon z farmy Kotowa, která leží ve výšce 1700 m na kopcích vulkánu Barú na západě Panamy. Sklízí se pouze zralé třešně, které se pak suší na terasách. Suchá zrna pak zůstávají další nejméně 3 měsíce v dřevěných silech, což umožní rozvinutí plné chutě. Ve vůni i chuti dominuje čokoláda a tmavé lesní ovoce. Káva má jemnou aciditu a krémové tělo.