Nikaragua Las Marias Honey - káva 1 kg - Oxalis eshop

Oxalis

Čaj je vedle vody nejrozšířenějším nápojem na světě. Každý den ho pijí lidé ve všech koutech světa.

Nikaragua Las Marias Honey - káva 1 kg

Nikaragua Las Marias Honey - káva 1 kg

Skladem

Kód produktu : 80508

Země původu: Nikaragua

Kávová farma Las Marias se nachází v jedné z nejmenších správních oblastí Nikaragui, v Dipiltu, na severozápadě země v blízkosti hranice s Hondurasem. I přes svou zanedbatelnost co do velikosti je tato oblast považována za hlavního pěstitele výběrové kávy v Nikaragui. Úrodná půda, vysoká nadmořská výška a vlídné klima, to vše představuje ideální podmínky pro pěstování tradičních druhů kávy (Bourbon a Cattura). Farma Las Marias není výjimkou. V chuti objevíte meruňky a nugát, který jemně přechází do smetanových tónů. Acidita kávy je jiskřivá, tělo lehce krémové.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Kávová farma Las Marias se nachází v jedné z nejmenších správních oblastí Nikaragui, v Dipiltu, na severozápadě země. I přes svou zanedbatelnost co do velikosti je tato oblast považována za hlavního pěstitele výběrové kávy v Nikaragui. V chuti objevíte meruňky a nugát, který jemně přechází do smetanových tónů. Acidita kávy je jiskřivá, tělo lehce krémové.

Novinka

Země původu: Nikaragua

Kávová farma Las Marias se nachází v jedné z nejmenších správních oblastí Nikaragui, v Dipiltu, na severozápadě země v blízkosti hranice s Hondurasem. I přes svou zanedbatelnost co do velikosti je tato oblast považována za hlavního pěstitele výběrové kávy v Nikaragui. Úrodná půda, vysoká nadmořská výška a vlídné klima, to vše představuje ideální podmínky pro pěstování tradičních druhů kávy (Bourbon a Cattura). Farma Las Marias není výjimkou. V chuti objevíte meruňky a nugát, který jemně přechází do smetanových tónů. Acidita kávy je jiskřivá, tělo lehce krémové.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Kávová farma Las Marias se nachází v jedné z nejmenších správních oblastí Nikaragui, v Dipiltu, na severozápadě země. I přes svou zanedbatelnost co do velikosti je tato oblast považována za hlavního pěstitele výběrové kávy v Nikaragui. V chuti objevíte meruňky a nugát, který jemně přechází do smetanových tónů. Acidita kávy je jiskřivá, tělo lehce krémové.

Novinka