Keňa AA Kangocho - káva 1 kg - Oxalis eshop

Oxalis

Čaj je vedle vody nejrozšířenějším nápojem na světě. Každý den ho pijí lidé ve všech koutech světa.

Keňa AA Kangocho - káva 1 kg

Keňa AA Kangocho - káva 1 kg

Skladem

Kód produktu : 80285

Země původu: Keňa

Promytá káva z továrny Kangocho, která leží v distriktu Nyeri v centrální Keni a je součástí kávové kooperativy Gikanda. Káva se zde pěstuje ve výšce okolo 1600 m. Každý farmář obhospodařuje průměrně 200 kávovníků na rozloze 0,5 akrů. Kávová zrna jsou výrazná, homogenní. Ovocná chuť směřuje k červenému rybízu, malinám a jahodám. Acidita je explozivní, tělo mohutné.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Promytá káva z továrny Kangocho, která leží v distriktu Nyeri v centrální Keni a je součástí kávové kooperativy Gikanda. Káva se zde pěstuje ve výšce okolo 1600 m. Každý farmář obhospodařuje průměrně 200 kávovníků na rozloze 0,5 akrů. Kávová zrna jsou výrazná, homogenní. Ovocná chuť směřuje k červenému rybízu, malinám a jahodám. Acidita je explozivní, tělo mohutné.

Země původu: Keňa

Promytá káva z továrny Kangocho, která leží v distriktu Nyeri v centrální Keni a je součástí kávové kooperativy Gikanda. Káva se zde pěstuje ve výšce okolo 1600 m. Každý farmář obhospodařuje průměrně 200 kávovníků na rozloze 0,5 akrů. Kávová zrna jsou výrazná, homogenní. Ovocná chuť směřuje k červenému rybízu, malinám a jahodám. Acidita je explozivní, tělo mohutné.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Promytá káva z továrny Kangocho, která leží v distriktu Nyeri v centrální Keni a je součástí kávové kooperativy Gikanda. Káva se zde pěstuje ve výšce okolo 1600 m. Každý farmář obhospodařuje průměrně 200 kávovníků na rozloze 0,5 akrů. Kávová zrna jsou výrazná, homogenní. Ovocná chuť směřuje k červenému rybízu, malinám a jahodám. Acidita je explozivní, tělo mohutné.