Karlovarský příbor Tradiční 0,38 l - porcelánová konvička s filtrem - Oxalis eshop

Oxalis

Čaj je vedle vody nejrozšířenějším nápojem na světě. Každý den ho pijí lidé ve všech koutech světa.

Karlovarský příbor Tradiční 0,38 l - porcelánová konvička s filtrem

Karlovarský příbor Tradiční 0,38 l - porcelánová konvička s filtrem

Skladem

Doprava zdarma

Kód produktu : 51122

1 798 Kč

Země původu: Německo

Karlovarský příbor byl znám již generacím před 100 lety. Při této metodě přípravy nepotřebujete pořizovat žádný filtr. Součástí příboru je totiž vestavěný porcelánový filtr, díky kterému nejsou zadržovány oleje, tak jako u papírových filtrů. Káva je tak m

Klasická konvice se skládá ze 4 částí. Spodní nádoba, keramický filtr, vodní sítko a víčko. Kávu meleme hrubě jako na french press. Takto namletou kávu nasypeme do předehřáté střední filtrační části a přikryjeme sítkem. Díky němu se voda rozlévá rovnoměrně a zaručuje tak precizní extrakci. Na předpaření kávy použijte cca 30 ml vody o teplotě 93°C po dobu 30 sekund. Poté dolijte vodu o stejné teplotě v poměru cca 70g / litr. Při postupném dolévání vody trvá extrakce 4 minuty.

Země původu: Německo

Karlovarský příbor byl znám již generacím před 100 lety. Při této metodě přípravy nepotřebujete pořizovat žádný filtr. Součástí příboru je totiž vestavěný porcelánový filtr, díky kterému nejsou zadržovány oleje, tak jako u papírových filtrů. Káva je tak m

Klasická konvice se skládá ze 4 částí. Spodní nádoba, keramický filtr, vodní sítko a víčko. Kávu meleme hrubě jako na french press. Takto namletou kávu nasypeme do předehřáté střední filtrační části a přikryjeme sítkem. Díky němu se voda rozlévá rovnoměrně a zaručuje tak precizní extrakci. Na předpaření kávy použijte cca 30 ml vody o teplotě 93°C po dobu 30 sekund. Poté dolijte vodu o stejné teplotě v poměru cca 70g / litr. Při postupném dolévání vody trvá extrakce 4 minuty.