Oxalis

Čaj je vedle vody nejrozšířenějším nápojem na světě. Každý den ho pijí lidé ve všech koutech světa.

El Salvador Santa Barbara Honey - káva 1 kg

El Salvador Santa Barbara Honey - káva 1 kg

Poslední kusy

Doprava zdarma

Kód produktu : 80297

Zvolte balení

1 180,00 Kč

Země původu: Salvador

Farma Santa Barbara leží v nádherné přírodě ve výšce 1500̵11800 m v oblasti Ahuachapán. Dlouhodobé úsilí majitelky paní Mercedes de Menéndez a jejího manžela se odráží v kvalitě kávy, která velmi vysoká."Honey" metodou zpracovaná káva se vyznačuje výraznou sladkostí, vyváženosti všech chutí a sametovým tělem. V chuti i vůni dominuje luční med, zralé meruňky a broskve.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Farma Santa Barbara leží v nádherné přírodě ve výšce 1500–1800 m v oblasti Ahuachapán. Dlouhodobé úsilí majitelky paní Mercedes de Menéndez a jejího manžela se odráží v kvalitě kávy, která velmi vysoká."Honey" metodou zpracovaná káva se vyznačuje výraznou sladkostí, vyváženosti všech chutí a sametovým tělem. V chuti i vůni dominuje luční med, zralé meruňky a broskve.

Země původu: Salvador

Farma Santa Barbara leží v nádherné přírodě ve výšce 1500̵11800 m v oblasti Ahuachapán. Dlouhodobé úsilí majitelky paní Mercedes de Menéndez a jejího manžela se odráží v kvalitě kávy, která velmi vysoká."Honey" metodou zpracovaná káva se vyznačuje výraznou sladkostí, vyváženosti všech chutí a sametovým tělem. V chuti i vůni dominuje luční med, zralé meruňky a broskve.

hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy

Farma Santa Barbara leží v nádherné přírodě ve výšce 1500–1800 m v oblasti Ahuachapán. Dlouhodobé úsilí majitelky paní Mercedes de Menéndez a jejího manžela se odráží v kvalitě kávy, která velmi vysoká."Honey" metodou zpracovaná káva se vyznačuje výraznou sladkostí, vyváženosti všech chutí a sametovým tělem. V chuti i vůni dominuje luční med, zralé meruňky a broskve.